"De zee is voor mij vrijheid, immense kracht, je kunt er niet omheen. Het is er altijd. Net als dingen waar je tegen aanloopt. Het gaat om de manier hoe je ernaar kijkt. Het is onvoorspelbaar. Met je voeten in de modder, je weet dat je het ook weer kunt afspoelen."
~ Kyra Hoogeveen

Agenda

Agenda


Er zijn op dit moment geen evenementen gepland.
 

Vul je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact
Een wandeling maken
Een afspraak maken
Iets anders, nl.


maar u kunt mij natuurlijk ook bellen:
Tel: 06 124 505 99

Blogs

Holding Space

Holding your space!
 
Afgelopen maand ben ik naar een workshop geweest van Heather Plett. Ik wist van te voren niet wat ik zou kunnen en mogen verwachten. En eerlijk gezegd had ik mij ook niet echt ingelezen Met een flinke dosis nieuwsgierigheid en als een onbeschreven blad begon ik samen met 19 enthousiastelingen aan de workshop.

Mindful wandelen - 5 oefeningen

Voel jij je soms opgejaagd, gestrest of gefrustreerd? Regelmatig overprikkeld en vind je het moeilijk om te ontspannen? Dan is mijn advies: ‘ga wandelen! En nog beter: ga mindful wandelen!’ Met Mind-Walk ervaar je de voordelen van meditatie zonder een uur op een kussentje te zitten.

Feedback geven in 3 stappen

Feedback geven… Misschien wel het moeilijkste wat er is binnen effectief communiceren. Hoe doe je dat? Goede feedback geven… En waar leren we feedback geven aan?

Verleng de houdbaarheid van goede voornemens

Hoe vaak heb ik mij niet iets voorgenomen? En hoe vaak zijn mijn goede voornemens uitgekomen? Ik geloof niet heel vaak (helaas)… De houdbaarheidsdatum van goede voornemens zijn kort. Hoe komt het toch dat goede voornemens zo’n korte houdbaarheid hebben? 
 

Help! Keuzestress… 4 tips voor minder stress

Keuzes… Iedere dag weer kom je voor ontelbare te staan. Van kleine onbenullige keuzes tot keuzes met impact.  Ik kan er af en toe wel horendol worden. Gelukkig heb ik een manier gevonden om af te rekenen met keuzestress!

Persoonlijk verhaal: Hoe is NLP op mijn pad gekomen?

Als NLP trainer en coach kan ik wel zeggen dat NLP mij een nieuw pad heeft laten zien. Waar is dit ontstaan? En wat heeft NLP mij gebracht én brengt het me nog steeds? In deze blog deel ik mijn persoonlijke verhaal met je. 

Tips voor meer dankbaarheid

Waar ben jij dankbaar voor? In de dagelijkse sleur van alledag staan we vaak te weinig stil bij de dingen waar we dankbaar voor zijn. Terwijl dit gevoel zorgt voor meer positiviteit en geluk in het leven. Met deze tips help ik jou om meer dankbaarheid te ervaren.

Wandelcoaching, wat en waarom?

Wandelen in de natuur heeft een positieve uitwerking op veel gebieden: op onze geest, ons lichaam en ook op elkaar. Fijne gesprekken worden vaak gevoerd tijdens een wandeling. Wat maakt wandelcoaching zo effectief?

Eerst zien dan geloven

Een welbekende spreuk: ‘eerst zien en dan geloven’. Wat levert deze gedachte je eigenlijk op? En hoe zou het zijn om het om te draaien: 'eerst geloven, dan zie ik het vanzelf'.