"De zee is voor mij vrijheid, immense kracht, je kunt er niet omheen. Het is er altijd. Net als dingen waar je tegen aanloopt. Het gaat om de manier hoe je ernaar kijkt."
~ Kyra Hoogeveen

Over Kyra

Over Kyra


Ik heb al veel van het leven mogen zien. Lessen geleerd en nog steeds raak ik niet uitgeleerd als het gaat over persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof dat het leven een speeltuin is waar we mogen vallen en opstaan. Met een grote glimlach kijk ik naar de uitdagingen die voorbijkomen. Ook de problemen waar we mee mogen dealen hebben een positieve intentie; wat levert het je op? Door vanuit de positieve intentie naar dat wat op ons pad komt te kijken, laten we uitdagingen ons helpen in plaats van tegenwerken. Het leven is een feest, met alle mooie dingen en ongemakken. Een grote glimlach naar jezelf helpt je het leven te waarderen zoals het komt. Door ook op moeilijke momenten humor toe te laten, worden de scherpe kanten zachter. Humor laat leven, geeft kracht en energie.
 

Jouw kracht is mijn missie 

Het is mijn missie om jou de bouwstenen aan te reiken om zelf je innerlijke kracht te (her)ontdekken. Ieder mens heeft zelf de kracht om problemen op te lossen, daar geloof ik in. Ik ga jou niet vertellen hoe jij je problemen moet oplossen. Ik help je wel om oplossingen te vinden. Als coach reik ik je op maat gemaakte bouwstenen aan waarmee jij zelf kunt bouwen aan jouw leven.
 

De kracht van zelfacceptatie

Ieder mens is uniek met alles wat erbij hoort. Als NLP trainer en coach kom ik veel in contact met mensen die worstelen met zichzelf en bepaalde eigenschappen of situaties die zij willen veranderen. Ik werk vanuit de kracht van zelfacceptatie. Je bent oké precies zoals je bent, met alle eigenschappen waar je blij en minder blij mee bent. Ook die eigenschappen horen bij jou en maken jou tot de persoon die je bent. Vaak zetten wij onszelf vast met onze overtuigingen. Samen met jou werk ik aan het ombuigen van deze overtuigingen, zodat ze niet tegen maar voor je werken!
 

Ervaring in bedrijfs- en persoonlijke ontwikkeling

Ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende delen van het leven. Als manager en coach bij een groot klantenservicebedrijf heb ik ervaring opgedaan in het uitdragen van een bedrijfsmissie. Als coach werkte ik in zowel individuele als groepstrainingen gericht op een inspirerende werkfilosofie. Bij de Academie voor Psychologica (AVPL) heb ik volgende stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling met de opleidingen:
  • NLP Practitioner & Master Practitioner
  • Mental Health Coach opleiding
  • Train de Trainer opleiding
  • Internationaal gecertificeerd NLP Trainer
Vanuit mijn coaching praktijk Another Way 2 Sea begeleid ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit doe ik als gecertificeerd NLP trainer bij AVPL, NLP coach, wandelcoach en vertrouwenspersoon.
 

De zee is voor mij vrijheid, immense kracht, je kunt er niet omheen. Het is er altijd. Net als dingen waar je tegen aanloopt. Het gaat om de manier hoe je ernaar kijkt. Het is onvoorspelbaar. Met je voeten in de modder, je weet dat je het ook weer kunt afspoelen.

Vul je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact
Een wandeling maken
Een afspraak maken
Iets anders, nl.


maar u kunt mij natuurlijk ook bellen:
Tel: 06 124 505 99