"De zee is voor mij vrijheid, immense kracht, je kunt er niet omheen. Het is er altijd. Net als dingen waar je tegen aanloopt. Het gaat om de manier hoe je ernaar kijkt."
~ Kyra Hoogeveen

Natuurlijk Coachen met NLP

Natuurlijk Coachen met NLP


Training Natuurlijk coachen met NLP 

De praktische tools van NLP leren toepassen met de kracht van de natuur? Maak kennis met deze unieke training waarin de voordelen van NLP samenkomen met de natuur. De natuur biedt een waardevolle toevoeging in het begeleiden van mensen. Het versterkt positieve gevoelens en geeft vaak krachtige inzichten. De combinatie met NLP leidt tot een verdiepende coachmethode die naast bewustwording, resultaat- en doelgericht is.

Waarom deze training?

·         Leer de kracht van de natuur te gebruiken in het coachen.
·         Zet de natuur in als instrument in het coachtraject.
·         Maak gebruik van verdiepende metaforen uit de natuur.
·         Verplaats de begeleiding met de cliënt naar buiten.

 Een training waarin de kracht van de natuur gecombineerd wordt met de kracht van NLP.

 Voor wie is de training?

De training Natuurlijk Coachen met NLP is voor mensen die een NLP Practitioner opleiding en/of Mental Health Coach opleiding hebben afgerond. Je bent werkzaam als coach, manager, leidinggevende, mentor, begeleider etc., en wilt de unieke voordelen van NLP samen met de kracht van de natuur gebruiken als instrument in de begeleiding.

Praktische informatie

·         Opbouw: 2 blokken van 2 dagen 
·         Groepsgrootte: min 6, max 15 deelnemers.
·         Trainer: Kyra Hoogeveen – bij + 10 deelnemers 2 trainers aanwezig.
·         Bijdrage: € 795,- (ex BTW) incl. lesmateriaal, koffie/thee, lunch en certificaat

Locatie

De opleiding vindt plaats op een unieke locatie middenin een bosrijke omgeving. Een plek waar voldoende ruimte is voor wandelingen in de natuur, terugtrekken en ontmoeten. Buitengoed Fredeshiem ligt op slechts 3 minuten rijden van de A32, op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe. Het buitengoed beschikt over een hotel en restaurant, waardoor het mogelijk is om tijdens de blokken gebruik te maken van een overnachting (op eigen kosten). Een weekend helemaal voor jezelf waarin je persoonlijke ontwikkeling combineert met bezinning, rust en ruimte.

Buitengoed Fredeshiem
‚ÄčEiderberg 2
8346 KJ Steenwijk-de Bult
Overijssel
 
Trainer

De training wordt gegeven door Kyra Hoogeveen. Ervaren internationaal gecertificeerd NLP-trainer, NLP-wandelcoach, gecertificeerd Mind-Walk trainer en vertrouwenspersoon.
 
Startdata en aanmelden

De opleiding start opdonderdag 24 september. Voor de data per blok, zie agenda of neem contact op met mij door een mail te sturen naar info@anotherway2sea.nl. Wil je overleggen of deze opleiding bij je past, of direct aanmelden? Stuur dan een e-mail met je contactgegevens. Ik neem dan contact met je op.
 

Vul je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact
Een wandeling maken
Een afspraak maken
Iets anders, nl.


maar u kunt mij natuurlijk ook bellen:
Tel: 06 124 505 99