"De zee is voor mij vrijheid, immense kracht, je kunt er niet omheen. Het is er altijd. Net als dingen waar je tegen aanloopt. Het gaat om de manier hoe je ernaar kijkt."
~ Kyra Hoogeveen

Workshop Feedback

Workshop Feedback


Hoe vertel je een collega dat je niet tevreden bent met diens werkwijze? En hoe reageer je als jij zo’n boodschap krijgt? Feedback geven én ontvangen blijkt nog vaak een uitdaging binnen organisaties en teams. Ondanks dat de welbekende koffiemachineverhalen en wandelganggeruchten minder bevorderlijk zijn voor het onderlinge vertrouwen, is er weinig ruimte voor effectieve feedback.

Inhoud van de workshop

In deze krachtige workshop werken we in één dag (half of heel) aan de do’s and don’ts op het gebied van feedback. Op laagdrempelige en interactieve wijze ontwikkel je vaardigheden in het geven en ontvangen van feedback. Een humorvolle dag waar we in een veilige setting met elkaar oefenen en praktijkvoorbeelden geven. 
  • Wat is (het belang van) feedback?
  • Feedback versus kritiek.
  • Hoe geef ik succesvol feedback?
  • Waarom zou je en wat levert het op?
  • Praktische tools om direct in de praktijk te brengen.
  • Na afloop terugkoppeling met waarnemingen en adviezen.
  • Zeer geschikt als onderdeel van teambuilding. 

Voor wie?

De workshop wordt incompany en op maat aangeboden, en is geschikt voor zowel teams als individuele medewerkers. Groepsgrootte van 6 t/m 60 deelnemers.

Duur en investering

Keuze uit één of twee dagdelen. Bij twee dagdelen is meer ruimte voor oefenen en diepgang. De investering voor de workshop is afhankelijk van de groepsgrootte en duur van de workshop.

Trainers

De workshop wordt gegeven door Ellis van Schaik - gecert. NLP trainer & provocatief coach – en Kyra Hoogeveen - gecert. NLP trainer & wandelcoach.

Vraag een op maat gemaakt voorstel aan via het contactformulier.

Vul je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact
Een wandeling maken
Een afspraak maken
Iets anders, nl.


maar u kunt mij natuurlijk ook bellen:
Tel: 06 124 505 99