"De zee is voor mij vrijheid, immense kracht, je kunt er niet omheen. Het is er altijd. Net als dingen waar je tegen aanloopt. Het gaat om de manier hoe je ernaar kijkt."
~ Kyra Hoogeveen

Coaching

Coaching


We hebben allemaal momenten waarop we het even niet meer weten. Momenten van twijfel, verdriet of boosheid. Momenten dat we ons machteloos voelen in ons eigen leven. Het gevoel dat het leven je overkomt in plaats van dat jij het stuur in handen hebt. Dit zijn de uitdagingen die ons de kans geven om te leren. En iedere uitdaging is anders.

Je bent dichterbij dan je denkt

Heb je het gevoel dat je stilstaat? Dat je vastzit in je werk, of in je relatie. Dat je dingen anders wilt, maar eigenlijk niet goed weet wat precies. Heb je het gevoel dat je energie lekt, maar weet je niet waardoor? Vaak zijn de momenten dat je even niet meer weet wie je bent en wat je drijfveren zijn, de momenten dat je dichterbij bent dan je denkt. Het helpt om dan van afstand te kijken naar waar je staat en waar je naartoe wilt.

Wat willen de uitdagingen in het leven jou vertellen?

Welke beweging maak jij?

Iedere uitdaging is anders en ga je anders mee om. Sommige dagen wandel je op een aangelegd wandelpad, sommige dagen baan je jezelf een weg door een drassig moeras. Op die momenten is het fijn als iemand naast je staat. Iemand die samen met jou kijkt naar waar je tegenaan loopt. Een weg zichtbaar maakt die je misschien zelf (nog) niet hebt gezien. Je helpt de blokkades op jouw pad op te ruimen, zodat je de weg verder af kunt leggen.

Wandelcoaching en NLP

Het antwoord is dichterbij dan je denkt. Another Way 2 Sea gelooft dat ieder antwoord al bestaat, je hoeft het alleen nog maar te vinden. Door middel van wandelcoaching help ik jou bij het vinden van jouw antwoorden. In beweging komen in de natuur leidt vaak tot inspirerende nieuwe inzichten. Door een combinatie van wandelcoaching en NLP geef ik jou de bouwstenen waar je zelf mee verder kunt. Natuurlijk zijn traditionele coachsessies ook mogelijk. We bouwen aan een manier wat werkt voor jou.

Vul je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact
Een wandeling maken
Een afspraak maken
Iets anders, nl.


maar u kunt mij natuurlijk ook bellen:
Tel: 06 124 505 99