"De zee is voor mij vrijheid, immense kracht, je kunt er niet omheen. Het is er altijd. Net als dingen waar je tegen aanloopt. Het gaat om de manier hoe je ernaar kijkt."
~ Kyra Hoogeveen

Voor bedrijven

Voor bedrijven


Een optimale samenwerking, alle neuzen dezelfde kant op, pro-activiteit en motivatie. Kernwoorden die bedrijven graag zien bij medewerkers. Is dit ook de realiteit? Als voormalig manager en coach in het bedrijfsleven weet ik dat een valkuil voor veel bedrijven is dat de focus naar buiten gericht is. Denk aan relatiebestendiging bij klanten en omzet verhogen. Dit terwijl de sturende kracht voor een succesvol bedrijf intern te vinden is.
 
Als onafhankelijke coach werk ik samen met het management en medewerkers aan een gezonde werkfilosofie voor alle betrokkenen in een organisatie. Een training is 100% maatwerk en wordt volledig afgestemd op de organisatie. Dit kan bestaan uit zowel groepstrainingen als individuele trainingen.
 

Groepstrainingen naar een efficiënte werkfilosofie

Tevreden en betrokken medewerkers hebben een positieve effect op de klanttevredenheid en het imago wat een bedrijf uitstraalt. Hoe inspireer je medewerkers? Veel medewerkers zijn niet op de hoogte van de missie van het bedrijf waar zij voor werken. Wanneer een doel niet bekend is, hoe weten zij dan welke kant zij op mogen lopen?
 
Tijdens op maat gemaakte groepstrainingen werken we aan efficiënte werkfilosofie die doorwerkt in alle lagen van de organisatie. Wij werken aan:
  • Een gedeelde missie voor management en medewerker.
  • Inzicht in de kernwaarden bij werknemer en werkgever.
  • Sterke, zelfredzame medewerkers.
  • Professionele en efficiënte afdelingen. 

Individuele trainingen

Wat heeft een medewerker nodig om een functie zo goed en gezond mogelijk in te vullen? Tijdens individuele trainingen werken we door middel van gespreks- en NLP technieken aan sterke, zelfredzame medewerkers. Medewerkers zijn tenslotte de stuurkracht en het visitekaartje van een bedrijf. Wij werken aan:
  • Het vergroten van zelfvertrouwen bij medewerkers.
  • Persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Het ontwikkelen en vergroten van eigen mogelijkheden in werksituaties.
  • Enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. 
Meer weten? Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreek ik graag de mogelijkheden.
 

Vul je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact
Een wandeling maken
Een afspraak maken
Iets anders, nl.


maar u kunt mij natuurlijk ook bellen:
Tel: 06 124 505 99