"De zee is voor mij vrijheid, immense kracht, je kunt er niet omheen. Het is er altijd. Net als dingen waar je tegen aanloopt. Het gaat om de manier hoe je ernaar kijkt."
~ Kyra Hoogeveen

Mind-Walk cursussen

Mind-Walk cursussen


Een Mind-Walk cursus in Franeker bestaat uit verschillende soorten trainingen. Wil jij vooral je hoofd leegmaken en meer ontspanning ervaren, of ga je voor iets meer uitdaging? Aan jou de keuze!

Lees meer informatie over Mind-Walk.

Mind-Walk – Basic

De Mind-Walk Basic bestaat uit een reeks wandelingen van een uur waarin mindfulness wordt gecombineerd met yoga, meditatie en ademhalingstechnieken. Loop jezelf in balans, geniet van de natuur en verminder spanning en stress.
 

Mind-Walk – Fit

Wil jij je conditie verbeteren? Tijdens de Mind-Walk Fit werken we aan het opbouwen van onze conditie op een rustig tempo. Mindful wandelen wordt gecombineerd met snel wandelen en oefeningen in circuitvorm. Een mooie manier van fitter worden zonder prestatiedruk, op je eigen tempo!
 

Mind-Walk – Trail

Meer uitdaging tijdens de Mind-Walk training? In de Mind-Walk Trail komen elementen samen uit mindfulness, outdoor training, crossfit en bootcamp. Het is een combinatie van wandelen, hardlopen en oefeningen zoals squats en planken. In 10 weken werken we naar 10 minuten hardlopen aan één stuk. Ook in deze training ervaar je geen prestatiedruk en train je op je eigen tempo.
 

Vul je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact
Een wandeling maken
Een afspraak maken
Iets anders, nl.


maar u kunt mij natuurlijk ook bellen:
Tel: 06 124 505 99