"De zee is voor mij vrijheid, immense kracht, je kunt er niet omheen. Het is er altijd. Net als dingen waar je tegen aanloopt. Het gaat om de manier hoe je ernaar kijkt."
~ Kyra Hoogeveen

Tarieven

Tarieven


Een coachtraject start met een intakegesprek. Hierin leggen we de basis waarmee we gaan samenwerken. Tijdens dit gesprek bespreken we een aantal dingen:

Waar loop je tegenaan?
Waar wil je naartoe?
Hoe kan ik jou daarbij helpen?

Een traject op maat

Een traject wordt volledig op maat gemaakt naar aanleiding van jouw vraag. In de loop van het traject kan het zijn dat jouw vraag zich ontwikkelt en aanpast. Aan de hand van je ervaring en ontwikkeling toetsen we dit tussentijds. Door gebruik te maken van NLP, verschillende creatieve methodes en gesprekstechnieken help ik jou om je doel te bereiken.

Wandelsessies

Een coachtraject bestaat uit 5 sessies van een uur tot anderhalf uur. Uiteraard kan dit indien nodig verlengd worden met losse coachsessies. Mijn voorkeur heeft om de sessies wandelend plaats te laten vinden, in de vorm van wandelcoaching. Uiteraard kunnen de sessies ook binnen plaatsvinden in mijn praktijkruimte.

Losse coachsessies

Heb jij behoefte aan een losse, eenmalige coachsessie in de vorm van een wandeling of in mijn praktijk? Ik bied losse coachsessies waarin jij je verhaal kwijt kunt. Met behulp van mooie NLP technieken geef ik jou het inzicht of duwtje in de richting die je net even nodig hebt.

Tarieven

Intakegesprek € 50,-
Coachtraject (5 sessies) € 375,-
Losse coachsessie (1,5 uur) € 95,-
Voor bedrijven op aanvraag

 

Vul je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact
Een wandeling maken
Een afspraak maken
Iets anders, nl.


maar u kunt mij natuurlijk ook bellen:
Tel: 06 124 505 99