"De zee is voor mij vrijheid, immense kracht, je kunt er niet omheen. Het is er altijd. Net als dingen waar je tegen aanloopt. Het gaat om de manier hoe je ernaar kijkt."
~ Kyra Hoogeveen

Mind-Walk

Mind-Walk


Heb je behoefte om je hoofd even helemaal leeg te maken? Rust te ervaren en je batterij weer op te laden? Met de cursus Mind-Walk ervaar je de voordelen van meditatie zonder een uur op een kussentje te zitten. Mind-Walk is mindfulness en wandelen tegelijk. Mindful wandelen in combinatie met oefeningen uit tai chi/yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie helpen je om meer te ontspannen en rust te ervaren.
 
Mind-Walk helpt je om

  • je energieker te voelen in tijden van oververmoeidheid.
  • om te gaan met burn-out klachten.
  • je gezondheid en fitheid te verbeteren.
  • je hoofd leeg te maken en minder stress te ervaren.
  • je stemming te verbeteren.
  • te ontspannen en te genieten van de natuur. 

Mind-Walk is ont-moeten

Tijdens de meditatieve wandelingen gebruiken we verschillende materialen en oefeningen om in balans te komen. Een cursus bestaat uit 8 wandelingen met verschillende thema’s. Een wandeling heeft een lengte van ongeveer 3 tot max 5 km per keer waarin de oefeningen zijn geïntegreerd. De wandelingen vinden plaats in de mooie omgeving van Franker. Binnen Mind-Walk worden drie verschillende soorten cursussen gegeven: Basic, Fit & Trail.  
 

Vul je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact
Een wandeling maken
Een afspraak maken
Iets anders, nl.


maar u kunt mij natuurlijk ook bellen:
Tel: 06 124 505 99