"De zee is voor mij vrijheid, immense kracht, je kunt er niet omheen. Het is er altijd. Net als dingen waar je tegen aanloopt. Het gaat om de manier hoe je ernaar kijkt."
~ Kyra Hoogeveen

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon


Ongewenst gedrag kan in iedere organisatie voorkomen. Neerbuigende opmerkingen, pestgedrag, buitensluiten; medewerkers kunnen er letterlijk ziek van worden. Op grond van de Arbowet zijn organisaties verplicht om medewerkers hiertegen te beschermen. Het aanstellen van een vertrouwenspersoon in een organisatie kan gecompliceerd zijn. Een persoon waar medewerkers zich vertrouwd bij voelen, zich open durven te stellen en lastige kwesties mee durven te bespreken. De vraag is of medewerkers zich voldoende veilig voelen bij iemand die zij ook in de wandelgangen en bij het koffieautomaat tegenkomen. Een extern vertrouwenspersoon biedt dan uitkomst.

Onafhankelijk en objectief

Als gecertificeerd en onafhankelijk vertrouwenspersoon bied ik vanuit een objectieve positie een luisterend oor en ondersteuning aan medewerkers en management. Kernwaarden zijn voor mij vertrouwen, veiligheid, stimuleren en oordeel-loos.
 

Taken van een vertrouwenspersoon

Ik luister, adviseer, begeleid en bemiddel bij uiteenlopende situaties. Een vertrouwenspersoon wordt ingeschakeld bij de volgende situaties:
  • Werk gerelateerde conflicten
  • Moeizame werkverhoudingen
  • Hoog percentage ziekteverzuim
  • Grensoverschrijdend gedrag
  • Discriminatie
  • Agressie en geweld 
Meer weten? Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreek ik graag de mogelijkheden.
 

Vul je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact
Een wandeling maken
Een afspraak maken
Iets anders, nl.


maar u kunt mij natuurlijk ook bellen:
Tel: 06 124 505 99