"De zee is voor mij vrijheid, immense kracht, je kunt er niet omheen. Het is er altijd. Net als dingen waar je tegen aanloopt. Het gaat om de manier hoe je ernaar kijkt."
~ Kyra Hoogeveen

Wandel Coaching

Wandel Coaching


Op de vraag waar mensen vaak de beste gesprekken voeren komt vaak het antwoord ‘tijdens de afwas, een wandeling, of in de auto’. Kortom, als we bezig zijn. En toch vinden de meeste coachgesprekken zittend plaats. Gek eigenlijk hé? Wandelcoaching is meer dan alleen wandelen en coachen tegelijk. Als wandelcoach ga ik met jou de natuur in en help ik je om – letterlijk – stappen te zetten naar jouw doelen. In beweging komen, de frisse lucht en de natuur geven helderheid om tot nieuwe inzichten te komen.
 

De voordelen van wandel coaching

  • Beweging in de buitenlucht geeft meer ontspanning. Je vindt de rust en ruimte om tot nieuwe inzichten te komen.
  • Door in beweging te zijn daal je automatisch meer naar je gevoel. Je kunt gedachten meer loslaten en beter aanvoelen wat er speelt en wat je wensen zijn.
  • Veel antwoorden op vragen vinden we in de natuur. Symbolen en metaforen uit de natuur leiden vaak tot krachtige inzichten. Ik maak je bewust van wat de omgeving jou vertelt.
  • Door te wandelen neem je makkelijker afstand van je dagelijks leven. Het maakt je meer bewust van (onbewust) gedrag en patronen.
  • De natuur versterkt positieve gevoelens. Door in de natuur te zijn verminderen angsten, sombere gevoelens en spanningen. 

De mooie omgeving van Franeker

We wandelen in de mooie omgeving van Franker. Een wandeling duurt ongeveer een uur. Tijdens de wandeling coach ik je door middel van gesprekken en NLP-technieken.
 

Vul je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact
Een wandeling maken
Een afspraak maken
Iets anders, nl.


maar u kunt mij natuurlijk ook bellen:
Tel: 06 124 505 99