"De zee is voor mij vrijheid, immense kracht, je kunt er niet omheen. Het is er altijd. Net als dingen waar je tegen aanloopt. Het gaat om de manier hoe je ernaar kijkt. Het is onvoorspelbaar. Met je voeten in de modder, je weet dat je het ook weer kunt afspoelen."
~ Kyra Hoogeveen

Agenda

Agenda


Mind-Walk én meer weekend

Datum: 13-09-2019

Ben je toe aan een weekend quality-time voor jezelf en houd je van de Waddeneilanden?

Ga met ons mee op Mind-Walk weekend!

Een weekend lang je hoofd leeg wandelen én nieuwe wegen ontdekken in je persoonlijke ontwikkeling op het heerlijke Terschelling!

Van 13 t/m 15 september 2019 organiseren wij een weekend speciaal voor vrouwen die zin hebben in een weekend voor zichzelf en een stap willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens dit weekend gaan we:

  • Mind-Walken; kies voor de Mind-Walk Basic voor ontspanning of voor Mind-Walk FIT & TRAIL als je in bent voor wat meer uitdaging.
  • ​Verbinding maken met je vrouwenkracht; hoe sta jij vanuit vrouwelijkheid in het leven?
  • Contact maken met je innerlijke kracht; hoe geef jij je grenzen aan? Wat heb je nodig om eventuele belemmeringen los te laten?
  • NIET koken. We genieten van de heerlijke kookkunsten van een ervaren kok.
  • Ontmoeten, delen en (vooral veel) lachen met elkaar.
  • Ontspannen in de prachtige natuur op Terschelling. 
We hebben een programma ontwikkeld, maar uiteraard doe je lekker waar jij behoefte aan hebt. Wil je een middagje tijd voor jezelf? Eindelijk eens toekomen aan dat boek, of zelf Terschelling ontdekken? Geen probleem! 

En meer:

Tijdens dit weekend richten we ons op jouw ontwikkeling als vrouw in de maatschappij. Sta jij vanuit vrouwelijkheid en innerlijke kracht in het leven? Hoe ga je om met grenzen? Wat houd je tegen om in je kracht te staan?
 
Voor lekker biologisch eten en drinken wordt gezorgd door een ervaren eigen kok. Met dieetwensen houden we uiteraard rekening.

Aanvang is vrijdag 17 mei vanaf 17:00 uur. We starten om 18.00 uur met een welkomstdiner. Op zondagmiddag sluiten we om 15.00 uur gezamenlijk i.v.m. de afvaart van de boot om 16.15 uur.

Waar?

Het Mind-Walk en Meer weekend vindt plaats in Terschelling bij groepsaccommodatie De Cyprian. De accommodatie beschikt over 15 slaapkamers, waarvan 10 tweepersoonskamers en 5 éénpersoonskamers. Iedere kamer beschikt over een eigen wastafel. Enkele kamers zijn voorzien van eigen badkamer, de rest van de kamers maakt gebruik van een badkamer op de gang.

Wat kost het?

Drie dagen Mind-Walk, coaching én meer bedraagt slechts € 425,- inclusief logies, eten en koffie/thee/water. Je beschikt over een eigen slaapkamer. Wil je wel een kamer delen met een bekende? Vermeld het graag bij je aanmelding. 

Je gaat op pad met:

Wij zijn Kyra Hoogeveen en Maria Jansen, beiden ervaren NLP trainer en coach. Ook zijn wij gecertificeerd Mind-Walk trainer. Kyra is daarnaast gespecialiseerd in coaching met behulp van de natuur en Maria houdt zich onder andere bezig met vrouwelijk leiderschap. 

Wat is Mind-Walk?

Mind-Walk bestaat uit meditatieve wandelingen met oefeningen vanuit mindfulness, yoga en tai Chi. Iedere wandeling heeft een eigen thema zoals: ont-moeten, spanning/ontspanning, bewustwording, balans en loslaten.
 
Mind-Walk FIT & TRAIL is voor jou als je behoefte hebt aan meer uitdaging. Hierbij worden elementen gebruikt uit mindfulness, outdoor training, crossfit en bootcamp. Het is een combinatie van wandelen, hardlopen en oefeningen zonder prestatiedruk.
 
Wat je ook kiest; we nemen je mee door het mooie duingebied, de bossen en langs de prachtige stranden van Terschelling.

Ja, ik ga mee!
 
Er zijn op dit moment geen evenementen gepland.